Justicia Foto: pixabay
Hronika

PANČEVO: Sud odbio tužbeni zahtev Pantransporta zbog okupljanja ispred garaže - bivši radnici ATP-a da plate 126.000 dinara

Izvor: 
013info Sre, 21/10/2020 - 20:07Osnovni sud u Pančevu danas je doneo Rešenje na osnovu odricanja kojim se odbija kao neosnovan tužbeni zahtev Privrednog društva Pantransport d.o.o. kojim je traženo da se utvrdi kako je grupa tuženih bivših radnika ATP-a izvršila akt smetanja poseda državine tužioca (Pantransporta), tako što su se bespravno okupili ispred garaže u sprečili radnike tužioca da ga koriste.

Sud je obavezao sedmoro tuženih da tužiocu solidarno na ime troškova postupka isplate 126.000 dinara u roku od 15 dana pod pretnjom prinudnog izvršenja.

Zahtevom je traženo da se naloži tuženima da u roku od tri dana od dana donošenja rešenja vrate prostor u stanje u kom je bilo pre smetanja državine kao i da se ubuduće uzdrže od ovakvog ili sličnog smetanja državine tužioca pod pretnjim izvršenja.

Bivši radnici ATP-a su ovog leta se okupili ispred garaže koju sada koristi Pantransport kako bi skrenuli pažnju na neisplaćene otpremnine. U međuvremenu je ovaj problem rešen.

 

 
MarketingNajnovije vesti