publicdomainpictures.net
Hronika

PANČEVO: Tokom policijske akcije bilo 18 pretresa stanova i 10 privedenih lica

Pančevo, Čet, 17/01/2019 - 08:45
Vladimir ĐokovićKrajem prošle nedelje Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović objavio je da policija imala veliku akciju na teritoriji Srbije. Spominjalo se da je više stotina lica uhapšeno.

Kako smo saznali od Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, u čijoj je nadležnosti region Južnog Banata, istina bez Kovina, tokom te akcije na predlog tužilaštva Viši sud u Pančevu izdao je ukupno 18 naredbi za pretresanje stana i drugih prostorija. Slobode je istom prilikom lišeno 10 lica kojima je tužilaštvo odredilo zadržavanja od 48 časova.

- Za sada su protiv ukupno 6 lica podnete krivične prijave zbog krivičnih dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, neovlašćeno držanje opojnih droga i falsifikovanja isprave. Protiv četiri lica je doneta naredba o sprovođenju istrage a od tog broja protiv 2 lica na predlog tužilaštva određen je pritvor zbog postojanja osnovane sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, navodi se u informaciji koju smo dobili od Višeg javnog tužilaštva u Pančevu.

 
MarketingNajnovije vesti