Hitna pomoc
Hronika

PANČEVO: Žena se zapalila u Gradskom parku

Izvor: 
013info Čet, 03/06/2021 - 07:27U sredu oko podne u pančevačkom Gradskom parku zapalila se žena. Hitna pomoć je intervenisala, ukazala joj prvu pomoć i kako nezvanično saznajemo odvezla  u pančevačku bolnicu sa opekotinama drugog stepena.

Očevidac sa kojim smo razgovarali nije mogao da nam tačno kaže kako je žena planula. 

- U jednom trenutku čuo sam huk kao kad se pali šporet, bio sam stotinak metara odatle. Video sam crni dim, čuo vrisak i potrčao tamo. U međuvremenu joj je jedan čovek pritrčao i pomogao da se vatra ugasi. Okupio se i narod. Ubrzo je došla i Hitna pomoć koja je nesrećnu ženu odvela, rekao nam je on.

Ni čovek koji je ženu ugasiju ne zna kako je planula odeća na njoj. Rekao nam je da je na sebi imala nešto nalik tilu što je pretvorilo u živu buktinju.

- Prišao sam joj i pokušao da strgnem sa nje odeću, a ona me je ščepala za ruke. Onda sam je gurnuo i uzeo flašu vode i poliio je. Prišao je i neki čovek koji je kako mi se čini uzeo ćebence iz dečjih kolica i pomogao da se vatra ugasi.  Na njoj se odeća istopila od vatre, rekao nam je on.

Nezvanično saznajemo da je do samozapaljivanja došlo slučajno, da je paleći cigaretu zapalila sebi odeću koja je lagano planula, ali je uz pomoć  prisutnih ugašena, nakon čega je pozvana Hitna pomoć.

 

 

 

 

 

 
MarketingNajnovije vesti