Miša Sekulić
Hronika

Sekulić (Pančevo nije rupa) saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu

Izvor: 
013info Sre, 21/04/2021 - 20:00Predsednik Udruženja „Pančevo nije rupa" Miša Sekulić, danas je saslušan od strane Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu povodom krivične prijave zbog sumnje da nije postupio po zdravstvenim propisima za vreme epidemije .

- Saslušanje je trajalo oko sat vremena, a ja sam na svako pitanje koje mi je tužilaštvo postavilo odgovorio jer nemam šta da krijem. Jasno i nedvosmisleno sam objasnio da jesam prijavio skup, ali da sam ispoštovao odluku o zabrani protesta i nakon zabrane protesta sam objavio “Mogu da nam ne dozvole protest dok rekreativnu šetnju Pančevom, samostalnu ili u grupi do 5 ljudi poštujuću epidemiološke mere, ne mogu". Upravo ovo je jedan od dokaza da sam poštovao odluku MUP-a Pančevo, sa kojom se ne slažem, kao i pozivanje na poštovanje epidemioloških mera, rekao je Sekulić.

Sekulić je ponovio ocenu da su krivične prijave protiv njega vid zastrašivanja.

- Ovo je još jedan vid represije nad građaninom koji ukazuje na propuste i daje konstruktivne predloge Gradskoj upravi, kao i primer za svakog građanina Pančeva koji se usudi da ima drugačije mišljenje koje je suprotno interesu političke vladajuće elite kao i njenih finansijera, kako će proći, rekao je Sekulić.

 
MarketingNajnovije vesti