Hronika

Smrt na jezeru u Beloj Crkvi nije sumnjiva, obdukcija nije naložena

Izvor: 
013info Pet, 04/02/2022 - 08:16Više javno tužilaštvo u Pančevo potvrdilo je da smrt pedesetčetvorogodišnjaka iz Bele Crkve Z. V. na Glavnom jezeru u tom gradu smatra samoubistvom.

Telo preminulog pronađeno je u ponedeljak, 31.januara.

U neposrednoj blizini je pronađeno više oproštajnih pisama za članove porodice kao i čekić koji nije bio upotrebljen za lomljenje leda.

Tužilaštvo navodi da okolnosti navode na zaključak da se radi o samoubistvu, a dodaje se da je isto lice već imalo pokušaj samoubistva oktobar prošle godine.

„Smrt Z. V. nije ocenjena kao sumnjiva pa nije zahtevana sudsko medicinska obdukcija“, navelo je Tužilaštvo.

Mediji su preneli da je Z. V. u ranijem mandatu bio jedan od funkcionera opštinske vlasti u Belog Crkvi.

 

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na [email protected], kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

 
MarketingNajnovije vesti