Hronika

Teška saobraćajna nesreća na putu Pančevo - Kovin

Pančevo, Sre, 27/04/2016 - 12:36
Tanja MarinPANČEVO - U toku današnjeg dana na putu Pančevo - Kovin, posle Bavaništa, došlo je saobraćajnog udesa između kamiona i autobusa u kojem je povređno oko 20 osoba, nezvanično saznaje portal 013info. Vožač autobusa preduzeća ‚‚Jugoprevoz Kovin" teže je povređen i prebačen je u pančevačku bolnicu, na Odeljenje ortopedije. 

Još tri putnika iz autobusa prebačeno je na lečenje u pančevačku bolnicu gde se utvrđuje stepen njihovih povreda. Preostali povređeni putnici smešteni su u bolnice u Smederevu i Kovinu

Prema rečima portparola Policijske uprave Pančevo, Jovice Antonića povređeni su putnici iz autobusa. On je naglasio i da su još nepoznate okolnosti pod kojima je došlo do sudara pošto je uviđaj u toku. 

Iz Osnovnog tužilaštva u Smederevu smo dobili zvanična informacije.

Saobraćajna nezgoda se dogodila dana 27.04.2016. godine u 7,45 časova na magistralnom putu Pančevo - Kovin. U  udesu su učestvovali putnički autobus i teretno vozilo - kamion. Nakon nezgode ukupno 18 lica - putnika iz autobusa zatražilo je medicinsku pomoć, kao i vozači autobusa i kamiona, a vozač kamiona je prebačen u Beograd. Ostali su zbrinuti u bolnici u Pančevu. Izvršen je uviđaj saobraćajne nezgode, a dežurni zamenik javnog tužioca u Smederevu naložio je vršenje tehničkog pregleda oba vozila koja su učestvovala u nezgodi i mašinsko veštačenje autobusa.     
MarketingNajnovije vesti