Foto: PU Pančevo
Hronika

U dve odvojene akcije, pančevačka policija zaplenila amfetamin, kokain i marihuanu

Izvor: 
013info Sre, 22/06/2022 - 14:05


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u dve odvojene akcije, zaplenili su više od pola kilograma amfetamina, manju količinu kokaina i marihuane,  i po nalogu nadležnih tužilaštava iz Pančeva, jednu osobu uhapsili, a protiv druge će podneti krivičnu prijavu u redovnom postupku.

Policija je amfetamin pronašla u prtljažniku automobila „BMW“ kojim je upravljao N. K. (1986) iz Beograda, skrivenog u garderobi, kao i dve kutije sa ukupno 240 tableta kofeina, koji se koristi za uvećanje mase droge. 

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, osumnjičnom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem tužilaštvu u Pančevu.

U drugoj akciji policija je na području opštine Kovačica,  prilikom kontrole putničkog vozila „ audi“ kojim je upravljao dvadesetšestogodišnji mladić pronašla oko 7 grama kokaina i manju količinu marihuane. 

Protiv njega će, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, biti podneta krivična prijava Osnovnom tužilaštvu u Pančevu.
MarketingNajnovije vesti