Hronika

Veliko Središte: Bivši supružnici pronađeni mrtvi

Izvor: 
013info Pet, 27/12/2019 - 12:14
 O tragediji u Velikom Središtu, kada su tokom gašenja požara pronađeni leševi muškarca i žene, oglasilo se i Više javno tužilaštvo u Pančevu.

- Više javno tužilaštvo u Pančevu postupa povodom događaja od dana 26.12.2019. godine oko 23 časa u Velikom Središtu kada su u kući u ul. Vinogradarskoj br. 72, pronađena beživotna tela jednog lica ženskog pola indentifikovanog kao V.N. (rođ. 1965. godine), državljanka Republike Rumunije sa odobrenim trajnim boravkom na gore navedenoj adresi i jednog lica muškog pola identifikovanog kao J.N. (rođ. 1955. godine) sa poslednjim prebivalištem na gore navedenoj adresi. U konkretnom slučaju utvrđeno je da su lica bila bivši supružnici čiji je brak razveden u novembru 2019. godine, a koji su nakon razvoda braka nastavili da žive u istom domaćinstvu, saopšteno je iz VJT u Pančevu.

Na licu mesta izvršen je uviđaj od strane zamenika Višeg javnog tužioca u Pančevu i policijskih službenika PS Vršac kojom prilikom je utvrđeno da je deo kuće bio zahvaćen požarom.

U okviru predistražnog postupka naređena je sudsko - medicinska obdukcija beživotnih tela radi utvrđivanja tačnog uzroka smrti čiji se rezultati očekuju, a preduzimaju se i druge operativne radnje od značaja za razjašnjenje okolnosti smrti V.N. i J.N.
MarketingNajnovije vesti