Justicia Foto: pixabay
Hronika

VLADIMIROVAC: Tukli, ubadali nožem, kosom - tužilaštvo predložilo zatvorsku kaznu

Izvor: 
013info Pon, 18/07/2022 - 12:39Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je optužni predlog Osnovnom sudu u Pančevu protiv T.S.  zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda i krivično delo laka telesna povreda  i protiv N.S. zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo laka telesna povreda

Kako je navelo tužilaštvo, T.S. je 30.juna.2017. godine u Vladimirovcu teško telesno povredio oštećenog M.S. kada mu je zadao više udaraca zatvorenom šakom u predelu glave i tela i dva uboda nožem u predelu tela od čega je oštećeni M.S. zadobio teške telesne povrede. Oštećenom D.S. je zadao dva uboda nožem u predelu tela i vrata od čega je oštećeni D.S. zadobio lake telesne povrede.

N. S. je 30.juna.2017. godine u Vladimirovcu opasnim oruđem lako telesno povredio T.S. tako što je oštricom kose za košenje trave zadao udarac T.S. u predelu butine usled čega je T.S. zadobio lake telesne povrede.

Tužilaštvo je predložilo Sudu da se T.S. osudi na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine, a da se N.S. osudi na kaznu zatvora u trajanju od 4 meseca.

 

 
MarketingNajnovije vesti