publicdomainpictures.net
Hronika

Za Pančevcem raspisane tri međunarodne poternice, pao u Banjaluci

Izvor: 
Blic Pet, 03/09/2021 - 12:24Banjalučka policija brzom reakcijom uhapsila je kradljivca G.M. iz Pančeva, a zatim utvrdili da su za njim raspisane i tri međunarodne poternice.

Policijski službenici su postupili po prijavi, da je u kozmetičkom marketu u tržnom centru u Banjaluci, nepoznata osoba ukrala različite kozmetičke proizvode, a potom pobegla, piše Srpskainfo.

Efikasnom reakcijom G.M. je pronađen u garaži tržnog centra. Takođe, G.M. se sumnjiči da je u vremenskom periodu od 28. avgusta do 1. septembra u navedenom tržnom centru počinio više krađa na štetu butika, kojom prilikom je otuđio različite odevne predmete - pojasnila je portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić.

Izvršen je pretres stana na području Banjaluka, koji je koristilo osumnjičeni, kojom prilikom je pronađeno i oduzeto više predmeta koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem ovih krivičnih dela.

"Izvršenim proverama u službenim evidencijama utvrđeno je, da su za navedenim raspisane tri međunarodne poternice od strane Interpola Ljubljana i Sarajevo, kao i jedna potraga od strane policije Brčko Distrikta", istakla je Mučibabićeva.

Nakon završene kriminalističke obrade, on je predat Terenskom centru za strance Banjaluka, radi preduzimanja mera i radnji iz njihove nadležnosti.
MarketingNajnovije vesti