Blaža u vozu Foto: Sky music/Promo

Inspektor Blaža iznenadio putnike „Sokola“

Izvor: 
013info Sre, 10/08/2022 - 18:49Putnike u brzom vozu „Soko” na relaciji Beograd-Novi Sad iznenadio je muzičar Igor Blažević, poznatiji kao Prljavi inspektor Blaža, i u svom prepoznatljivom zabavnom maniru ulepšao im vožnju na ovoj relaciji. Povod je saradnja "Srbija Voza” i Beer Festa, najvećeg festivala piva u Srbiji.

 

Kako je saopšteno iz Beer festa, Prljavi inspektor Blaža, kao jedan od izvođača na predstojećem Beer festu od 18. do 21. avgusta na beogradskom Ušću, putnicima je postavljao niz pitanja u vezi sa tri veka istorije pivarstva u Srbiji, a oni koji su tačno odgovorili dobili su i specijalne VIP ulaznice za ovu manifestaciju.

“Nemojte da vozite kola ako ste pod uticajem alkohola. Bolje sednite na voz i dođite na Beer Fest spremni skroz“, poručio je Blaža u svom stilu.

Kako bi se publika bezbedno vratila sa festivala, nacionalna kompanija za železnički prevoz putnika „Srbija voz” obezbedila je dodatne polaske

za Novi Sad i Vršac sa stanice Novi Beograd:

Petak, 19. avgust: 2.30 polazak za Novi Sad, 2.30 polazak za Vršac

Subota, 20. avgust: 3.30 polazak za Novi Sad, 3.50 polazak za Vršac

Nedelja, 21. avgust: 3.30 polazak za Novi Sad, 3.50 polazak za Vršac

Ponedeljak, 22. avgust: 2.30 polazak za Novi Sad, 2.30 polazak za Vršac.

Vozovi na relaciji Novi Beograd – Novi Sad stajaće na stanicama Batajnica, Nova Pazova, Stara Pazova, Inđija, Beška i Sremski Karlovci, a od Novog Beograda do Vršca na stanicama Beograd Centar, Karađorđev park, Vukov spomenik, Pančevački most, Pančevo glavna, Pančevo varoš, Vladimirovac, Alibunar i Banatski Karlovac.

Za dodatne polaske važiće specijalne cene (Beograd – Novi Sad 380,00 RSD i Beograd Vršac 409,00 RSD), a karte se mogu kupiti onlajn putem mobilne aplikacije ili veb sajta Srbija voza (www.srbijavoz.rs).

Pored Blaže i Kljunova, na Beer Festu nastupiće Kosheen, Tommy Emmanuel, Bajaga i Instruktori, Hladno Pivo, Konstrakta, Senidah, Massimo Savić, Nipplepeople, Psihomodo Pop, Love Hunters, Deca loših muzičara, E-play, Zbogom Brus li, Atomsko sklonište, Django & Space Cowboys, Džepovi, Pent-house Band, Rock Apoteka, Rock Ko Fol, Queen real tribute i mnogi drugi.

Sve dodatne infromacije možete pronaći na belgradebeerfest.com.

 
MarketingNajnovije vesti