Društvo

Jutarnje vesti

Pančevo, Pet, 22/07/2016 - 07:41
Jelena KatanaDve medalje pančevačkih plivačica na Prvenstvu Srbije

PANČEVO - Danas je petak, 22. jul. Vreme će biti sunčano i veoma toplo. Najavljena je najniža dnevna temperatura 19 stepeni, i najviša dnevna 31 stepen. Vetar će biti slab jugoistočni, ili promenljivog pravca, brzine 3.6 metara po sekundi. Verovatnoća padavina je 10%. 

Sudar autobusa i automobila kod Malog raja (FOTO)

Izmereni su (04:01) atmosferski pritisak 1015 mb, i vlažnost vazduha 88%. Trenutna temperatura je 17 stepeni, a subjektivni osećaj 17 stepeni. 

U pančevačkom porodilištu juče je bilo šest novorođenih beba - tri devojčice i tri dečaka

Pionirski poduhvat koji je doneo bolji vazduh

Sinoć je u Službi hitne medicinske pomoći bila teška noć, posebno za srčane bolesnike i obolele od karcinoma, ali i hronične bolesnike, i dve trudnice. Dežurne ekipe su imale 16 kućnih poseta (11 dece), a za pomoć u ambulanti obratilo se 52 pacijenata. Izvršeno je ukupno 10 transporta, odnosno 6 transporta u gradu, i 4 transporta van grada (2 za Beograd, i 2 za Dolovo). 

Za danas, zbog planiranih radova na održavanju elektrodistributivne mreže, najavljeno je isključenje električne energije u sledećim mestima: 

Naselјe Stari Tamiš

09:00-13:30 - Leva strana od puta gledajući iz pravca Pančeva

Pančevo 

08:30-09:00 - Ul. Marije i Lazara Dragičevića; Svetozara Miletića neparna strana od Ružine do Sinđelićeve. 

Tekuća bužetska rezerva: Od plata apotekara do godišnjih odmora funkcionera

Danas, u 18 časova, u Klubu za odrasla i stara lica (ul. Josifa Marinkovića), biće održano treće i završno predavanje na temu „Starost i starenje”, koje realizuje Udruženje 013info u okviru projekta „Kad ostariš, niko ne kuca na tvoja vrata”, a koji finansira Kancelarija za ljudska prava i manjine, Vlade Republike Srbije. 

Bend ZAA nastupiće u Pančevu, večeras, u 21 sat, u Letnjoj bašti Doma omladine. 

‚‚Mladost" deklasirala ekipu ‚‚Sente"

Bez pobednika u prijateljskom meču ‚‚Dinama 1945" i OFK ‚‚Beograda"

 
MarketingNajnovije vesti