Gašini akordi
Karikatura

STARČEVO: Festival akustične gitare „Gašini akordi” biće održan po petnaesti put

Izvor: 
013info Uto, 23/11/2021 - 21:33Petnaesti Festival akustične gitare „Gašini akordi” biće priređen u petak, 26. novembra, od 16 sati u Kreativnom kulturnom klubu, na prvom spratu Doma kulture.

Ove godine manifestacija neće imati međunarodni karakter, kao mnogo puta dosad, zbog pandemijskih okolnosti, pa će nastupiti samo učesnici iz Pančeva i okoline.

Događaj će početi omažom gitari i sećanjima na nedavno preminule muzičare i poklonike ovog instrumenta, kao i učesnike u ranijim „Gašinim akordima”, poput Branislava Đekovića Đeke, Milana Jarakovića i Raleta Rajačiča. Nakon toga, uslediće revijalni nastupi mladih nada – grupa „Gitarta”, „Jutarnji program”, „Saša Gamibiroža I nestašni” i „Sindrom”, koji je u poslednji pobednik festivala. Program če zatvoriti prekaljeni muzičari – duo Tođa i Mizge, kao i sastav „Rezervni plan”.

Dom kulture iz Starčeva, kao glavni organizator ove manifestacije, obaveštava sve učesnike i goste festivala da će se u prostorijama KKK i u Domu kulture bez izuzetka primenjivati aktuelne propisane mere Vlade Repubilke Srbije u borbi protiv koronavirusa, a zainteresovani posetioci treba da znaju da su slobodna mesta u prostorijama ograničena.

Prijave i dodatne informacije mogu se dobiti od ponedeljka do petka na telefon 013.631.913 (od 09-14 časova).

 

 

 
MarketingNajnovije vesti