Iskaz
Kultura

KONAČNO: ISKAZ ponovo svira u Pančevu!

Pančevo, Čet, 09/09/2021 - 20:22
Relja JarkovačkiU subotu, 11. septembra, u Apolo dvorani bend Iskaz održaće koncert. Ulaz je besplatan, a koncert počinje u 21 čas. 

Iskaz, ponovo nastupa u svom gradu. Ovaj pančevački bned poznat je po energičnim nastupima, uvek pred velikim brojem posetilaca. Ipak, u svom gradu nisu svirali već duže vreme.

- Od poslednjeg koncerta do sada smo svi bili u nekom "limbu" jer niko nije znao šta nas čeka i svi smo se nadali vraćanju normalnom životu. Mi smo zapravo u tom periodu radili na novim pesmama i dosli do broja 24. Svakako, sada makar imamo materijala koji moye da se objavljuje postepeno. U Pančevu nismo nastupali od 2018 godine. Svake godine smo inače održavali svoj veliki, tradicionalni koncert, ali smo tada odlučili da 2019. preskočimo jer smo hteli da se fokusiramo na stvaranje novog albuma. 2020. se desilo šta se desilo i eto nas tek sad u rodnom gradu, vraćamo se kući nakon dve godine. Recept je isti, ulaz je besplatan, izvodićemo pesme sa dragim gostima, saradnicima i prijateljima, dok ćemo sigurno "provući" kroz repertoar i neku od novih pesama, kaže za portal  013info frontmen benda Zoran Stefanov Kiza.

Pre par dana je objavljen dvostruki singl "Trebaš mi".

- Postoji mogućnost da ćemo odsvirati i to premijerno. Od gostiju će ovoga puta sa nama binu deliti: Domaća podrška, bend "Znoj", zatim Bvana Herbalajzer, Boris Bakalov iz benda "Ničim izazvan", Bane Sunshine, kao i podmladak benda "Goblini", Nikola Kokotović. Jako smo uzbuđeni zbog predstojećeg koncerta jer je "najteže biti pop u svom selu", ali sa našim ljudima nama to nekako polazi za rukom. Ne smemo da razočaramo tamo gde smo domaćini, mora da bude vrhunski provod za sve, objašnjava nam Stefanov.

 

 
MarketingNajnovije vesti