Kultura

Koncert inkluzivnog hora ,,Zvuci iz Jabuke” u Kulturnom centru Pančeva

Izvor: 
013info Pon, 19/10/2015 - 16:05U sredu, 21. oktobra, u Kulturnom centru Pančeva od 18h održaće se koncert inkluzivnog hora ,,Zvuci iz Jabuke“, pod dirigentskom palicom Olgice Ilić Mitevski. Gost koncerta biće inkluzivni hor ,,Ison“ iz Novog Sada, na čelu sa Miodragom Mišom Blizancem.

Povod održavanja koncerta jeste krunisanje dugogodišnje uspešne saradnje i predstavlja završnu aktivnost četiri projekta o inkluzivnom horu. Koncertu će prethoditi obilazak doma ,,Srce u jabuci“, druženje i muzička radionica.

U okviru samog koncerta svaki hor otpevaće po 5 kompozicija, prvo gostujući hor, a zatim i domaćini, nakon čega će koncertno veče završiti sa nekoliko zajedničkih pesama koje će biti pokazatelj napornog ali uspešnog rada.

Inkluzivni hor ,,Zvuci iz Jabuke“ postoji već pet godina. Počeo je sa radom veoma amaterski i naivno, sa ciljem da to bude još jedna u nizu aktivnosti za korisnike doma. Danas, posle mnogo rada, truda i zalaganja ovaj hor dostigao je veoma kvalitetan zvuk, pleni energijom i harizmom, ostavljajući veoma upečatljiv utisak na sve one koji ga slušaju. Hor čine korisnici doma, njihovi vaspitači i prijatelji, meštani sela Jabuke. 

Ulaz na koncert je besplatan. 

Sanja Petrovski
MarketingNajnovije vesti