Kanda, Kodža i Nebojša
Kultura

PANČEVO: KKN koncertom otvorio Letnju baštu Doma omladine

Izvor: 
Omladinska redakcija 013info - Relja Jarkovački Sub, 09/07/2022 - 11:29U Letnjoj baši Doma omladine sinoć su nastupili Kanda, Kodža i Nebojša. Grupa je oviom svirkom otvorila sezonu u Letnjoj bašti Doma.

Tokom dva sata, koliko je koncert trajao, publika je uživala, pevala i igrala uz pesme benda. I to je uvek tako kada KKN gostuju.

-Mi smo uživali, volimo da dolazimo u Pančevo i volimo ovaj prostor ovde. Dobro se osećamo ovde, dobra je ekipa ljudi koja radi ovde i organizuje ove svirke i stvarno je lepo kad god dođemo u Pančevo. Publika je bila prilično raspoložena, a i mi smo nekako bili u tome raspoloženju, rekao je za 013info gitarista benda Nenad Pejović

Šta je drugačije nakon trideset godina?

-Šta je drugačije? Sve je drugačije. Grad je neki drugi, zemlja je neka druga i mi smo neki drugi, ali ostala je ista vezanost i zaljubljenost za muzikom. Mi se dobro osećamo u ovoj nekoj trenutnoj fazi u kojoj smo i sa radoznalošću gledamo u budućnost. Radimo na novom albumu koji trebalo bi da izađe u oktobru ili novembru. Do tada ćemo objaviti još jedan singl, do sada smo objavili dva ,,Tamo gde je sunčano"i ,,Beton", objasnio je Nenad.

U toku naredne nedelje u Domu omladine ima nekoliko događaja, u sredu NVO ,,Kompas" organizuje Live Aid, u petak Bizelj Bas i Stega, a u subotu Brkovi.

Bašta Doma omladine ovog leta biće puna koncerata.

 
MarketingNajnovije vesti