Kultura

PANČEVO: Konkurs za izlaganje u galerijskim prostorima Kultunog centra otvoren do 30. septembra

Izvor: 
013info Uto, 31/08/2021 - 12:22Konkurs za izlaganje u galerijskim prostorima Kultunog centra Pančeva u 2022. godini otvoren je do 30. septembra 2021. godine,  i to za autorske, samostalne i grupne izložbe, mulitimedijalne projekte i programe  u tri galerijska prostora: Galerija savremene umetnosti, Foaje Kulturnog centra Pančeva i Galerija Milorada Bate Mihailovića.

Izložbe i projekte mogu da predlože profesionalni likovni i vizuelni umetnici, kustosi, istoričari i teoretičari umetnosti. Za konkurs je neophodno podneti:

1. opis projekta ( naziv, koncept i tehnička specifikacija- potrebna tehnička sredstva za izložbu -TV, projektor, br. postamenata...) 2. vizuelnu dokumentaciju-format: JPG – 300 piksela po inču, PDF( najmanje 10 kolor fotografija radova koji se predlažu za izložbu, sa naznačenim dimenzijama, tehnikom i godinom nastanka 3. radnu biografiju i kontakte

Potrebno je da se konkursna dokumentacija sa naznakom ZA KONKURS obavezno dostavi na mejl ili poštom na adresu: Galerija savremene umetnosti Pančevo, Vojvode Živojina Mišića 1, 26000 Pančevo; [email protected]

Konkursna dokumentacija se ne vraća.

Projekte razmatra Umetnički savet Galerije savremene umetnosti Pančevo i daje predloge za prostor realizacije.

O rezultatima konkursa bićete obavešteni krajem oktobra 2021, mejlom i na sajtu Kulturnog Centra Pančeva, navodi se u saopštenju.
MarketingNajnovije vesti