Irie FM
Kultura

PANČEVO: RAMPA i „Irie FM" večeras u Domu omladine

Pančevo, Sub, 31/08/2019 - 17:18
Aleksandar StojkovićPeti Freedom Art festival završava se u subotu uveče, nastupom benda „Irie FM" čija će predgrupa biti pančevački bend RAMPA. Koncert počinje u 22 sata, a ulaz je besplatan.

Irie Fm je bend novog pop zvuka iz Beograda. Meša različite tradicionalne pristupe pop muzici, i povezuje ih, bez mnogo osvrta na žanr, tako da zvuk benda varira od pesme do pesme. Osam članova, jedna dama, "Multi-task" muzičari, kreativci, okupljeni oko jedne ideje - kreiranje "nove" muzike koja ima direktan pristup svojoj publici.

 

RAMPA je nastala krajem 2016. godine.
„U početku nismo znali da ćemo se baviti autorskom muzikom, i tako smo počeli sa obradama nekih pesama. Bend je brojao u početku pet članova (Mihailo, Aleksandar, Ivan, Nikola i Branimir). Posle određenog vremena smo osetili da možemo da stvaramo svoju muziku i svoje pesme. U avgustu 2017. smo krenuli sa napornim radom na autorskim pesamama i to se na kraju ispostavilo kao pun pogodak. U septembru, bendu se pridružuje Nikoleta. Ona se sjajno uklapa u bend, i sa njom bend dobija veću raznovrsnost u muzici. U decembru 2017. smo počeli sa snimanjem pesama. U 2018. smo objavili tri singl-spota: "Sam", "Posebna", "Ne zaboravljam". 2019. godina počinje sa singlom "Život je lep". U aprilu 2019. potpisujemo ugovor sa izdavačkom kućom Kontra!  Naš prvi album pod nazivom "Ovaj grad" objavljujemo 26. aprila 2019. godine!", kažu o sebi članovi ovog perspektivnog pančevačkog benda.
 
 MarketingNajnovije vesti