Bob Marly rođendanski koncert Relja Jarkovački
Kultura

PANČEVO: U Apolu održana žurka povodom rođendana Boba Marlija

Pančevo, Pon, 07/02/2022 - 08:54
Relja JarkovačkiU Apolo dvorani sinoć je održana žurka posvećena legendi rege muzike Bobu Marliju. Muziku Bob Marlija i svoju autorsku zajedno su izvodili bendovi Crazy baldheads - Bob Marley tribute band i bend Nesvrstani. Koncert je počeo u 17, a završio se malo pre 20 časova.

Iako dvorana nije bila puna kao što ume da bude, na koncertu je bila sjajna energija. Ono što ovu svirku definitivno čini posebnom u odnosu na druge koje su se održale u Apolu, jeste činjenica da su u publici bila i deca, koja su zajedno sa roditeljima uživali u muzici.

- Koncert nam je bio sjajan, bio je super odziv publike i bilo je dece što mi je posebno drago. Rege pušta pozitivne vibracije i poruku mira i ljubavi tako to je to, mi smo u tom fazonu. Mi kao grupa postojimo već oko dvadeset godina u različitim sastavima, dočekali smo da neki klinci koji su se rodili kada smo mi počeli da sviramo, dođu da sviraju sa nama. Do sada nismo nastupali u Pančevu, iako nas u sastavu ima pola pola iz Pančeva i Beograda,  rekao je za 013info Bojan-Dube pevač bendova Crazy baldheads i Nesvrstani.

Bob Marly rođendanski koncert
Relja Jarkovački
majka_i_dete koncertMarketingNajnovije vesti