Kultura

PANČEVO: U petak koncerti bendova Alitor i Quasarborn u Apolu

Izvor: 
013info Uto, 12/10/2021 - 10:57


Domaći metal sastavi Alitor i Quasarborn ovog vikenda će nastupati u Pančevu i Užicu, u okviru promocije svojih aktuelnih izdanja. Sastavi koji već dugi niz godina zajedno sviraju i imaju duboko razvijenu saradnju, nastavljaju svoju seriju koncerata po Srbiji.

Alitor je prošle godine objavio svoj drugi album pod nazivom „II“, i ovi koncerti se mogu posmatrati kao poslednji u okviru promocije ovog albuma, budući da sastav 29. oktobra izbacuje novi EP pod nazivom

„Spoznaja“. Ovo je prvo izdanje benda na srpskom jeziku, a posetioci koncerata u Pančevu će možda čuti i premijerno čuti neku od novih pesama.

Quasarborn je takođe objavio u 2020.godini album pod nazivom „A Pill Hard To Swallow“, koji je zabeležio sjajne kritike i prijem od strane domaće publike. Predstojeći koncerti se održavaju u okviru promocije aktuelnog izdanja.

U petak, uz podršku mladog i perspektivnog thrash metal sastava iz Beograda Chemical Tomb, gorepomenuti bendovi će nastupiti u jednom od najboljih koncertnih prostora u Srbiji – Apolo Dvorani u Pančevu. 

Cena karte iznosi 300 dinara, a početak manifestacije je zakazan za 20 sati.

Nastupi bendova:

Chemical Tomb 21.15

Alitor 22.15
MarketingNajnovije vesti