Kultura

Pogledajte novi spot pančevačkog benda RAMPA (VIDEO)

Pančevo, Čet, 28/06/2018 - 21:36
Aleksandar StojkovićPančevački bend RAMPA večeras je objavio svoj drugi singl pod nazivom  „Posebna". Spot je rađen na osnovu snimaka sa njihovog nedavnog gostovanja u Berlinu.

- Pesma je ljubavna i govori o, kako i sam naziv kaže, jednoj „posebnoj" devojci. Već duže vreme je izvodimo i eto, došao je trenutak da je i zvanično objavimo, rekao nam je Branimir Kolocka, pevač grupe RAMPA.

Rampa je nastala početkom 2017. godine. U samom početku, bend je brojao pet članova: Mihailo Mićko Đorđević (gitara), Aleksandar Simić (gitara), Nikola Vlahović (bas gitara), Ivan Solomun (bubnjevi) i Branimir Kolocka (vokal). Na početku su svirali obrade pesama.

- Posle nekog vremena osetili smo da možemo da stvaramo svoju muziku i svoje pesme. U avgustu smo počeli sa radom na svojim kompozicijama i to se na kraju pokazalo kao pun pogodak, kaže Kolocka.

U septembru 2017. grupi se priključuje Nikoleta Nedeljković (vokal), koja se sjajno uklopila u postojeći sastav i sa njom je bend dobio novu dimenziju.

U martu je RAMPA snimila prvi singl i prvi spot za pesmu „Sam".

RAMPU ćete moći uživo da čujete 6. jula, na koncertu u letnjoj bašti Doma omladine Pančevu, gde će svirati sa još dva autorska pančevačka benda: Nestašnima i Superegom.

 
MarketingNajnovije vesti