Intervju - Slobodan Boba Bugarin (Raskid 13), muzičar

Prezadovoljni smo prethodnom godinom

Pančevo, Čet, 31/12/2015 - 18:16
Mirjana MarićPrethodne subote, 26. decembra održana je svirka kojom je pančevački bend Raskid 13 obeležio svoj prvi rođendan. Pred prepunom salom dvorane Apolo, ovaj sastav održao je fenomenalan koncert, na kojem su svirali i bendovi i Goatmare & The Hellspades i Countefate. Raskid 13 čine iskusni muzičari: Slavko Goatmare, Boba Bugarin, Miroslav Joe Ivanović, Đole Živkov i Dule Svirčev. Za portal 013info o utiscima sa koncerta i budućim planovima govorio je Slobodan Boba Bugain.

Kako ste zadovoljni godinom koja je za vama?

- Ukratko, prezadovoljni smo. Iza nas je zaista uspešna godina i u vrlo kratkom roku smo uspeli da objavimo veliki broj pesama. Održali smo 24 koncerta od kojih je pet bilo u inostranstvu i učestvovali na festivalima UFO i EXIT. Bilo je poprilično teško, ali dali smo sve od sebe i stoga smo veoma zadovoljni rezultatom.

Za pesmu “Izbačena” nedavno je snimljen spot, a predstavljena je i pesma “Želim da znaš”. Kako publika reaguje na vašu muziku?

- Pančevačka publika je imala prilike da čuje ove pesme na prethodnim koncertima, a imaće i na budućim nastupima. Sakupljajući utiske sa koncerata i sumirajući javne komentare, drago nam je što publika uživa u našoj muzici koliko i mi, i što tu pozitivnu energiju ispoljava do krajnjih granica.

 

img_7126.jpg
 

Da li planirate da snimate još neki spot?

- U planu je izlazak nove pesme pod nazivom "Ortaci, cure i kafane" za čiji spot ćemo iskoristiti video materijal snimljen prilikom naše posete Italiji. Takođe, u pripremi je još par novih pesama, ali o tome će biti još reči.

Gde publika može da vas čuje?

- Trenutno imamo zakazane nove nastupe u Beogradu i Republici Hrvatskoj, ali će datumi tih i novih koncerata biti naknadno objavljeni.

Planovi benda „Raskid 13" za narednu godinu?

- Što se tiče naših planova, oni ostaju nepromenjeni. Trudićemo se da izbacimo nove pesme, snimimo nove spotove i pri tom zakažemo što veći broj koncerata, kako bi publika imala prilike da nas čuje. Takođe, u planu su i saradnje sa pojedinim prijateljskim bendovima, ali će sve biti obelodanjeno u narednoj godini.

M.M. Veličković
MarketingNajnovije vesti