Kultura

U prodaji karate za 22. Pančevački jazz festival

Pančevo, Uto, 01/10/2019 - 13:56
Ivana VlajovicKarte za 22. Pančevački jazz festival, koji se održava od 31. oktobra do 2. novembra puštene su u prodaju u utorak, 1. oktobra, a prvih pedesetoro posetilaca koji kupe komplet karata za sva tri dana, po specijalnoj promotivnoj ceni od 1.500 dinara, dobiće na poklon i luskuzno opremljenu monografiju štampanu za dvadesetogodišnjicu festivala.

Pojedinačne ulaznice takođe su u prodaji po ceni od 600 dinara za jedno veče.

Prve festivalske večeri, u četvrtak 31. oktobra, od 20 sati u Dvorani kulturnog centra, na programu je domaći sastav Dragan Ćalina Quartet. U istom prostoru, od 21.30 nastupiće američki Cross Currents Trio, koji čine legendarni muzičari, trojica virtuoza na svojim instrumentima - Dejv Holand, Zakir Husein i Kris Poter. Od 23 sata na programu je i koncert izraelskog sastava Shay Hazan Quintet.

Druge večeri, u petak, 1. novembra, od 20 sati nastupiće austrijski sastav Rosies Kindergarten. Od 21.30 nastupiće Mark Guiliana, zvezda savremenog džeza, koji donosi originalan pristup kombinovanju tradicionalnog i elektronskog zvuka. Od 23 sata u istom prostoru nastupiće Peter Rozsnyoi Trio iz Mađarske.

Poslednje večeri 22. Pančevačkog jazz festivala od 20 sati na programu je srpski sastav MING Quartet, dok će od 21.30 veteran američkog džeza Charles Tolliver, u društvu legendarnih američkih muzičara, (Jesse Davis, Keith Brown, Buster Williams and Lenny White) obeležiti 50 godina svog kultnog debi albuma "Paper Man".

Ovogodišnji Pančevački jazz festival održava se pod pokroviteljstvom Grada Pančeva, Ministarstva za kulturu i informisanje RS, Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama, Ambasade SAD, Italijanskog instituta za kulturu, Ambasade Izraela, Austrijskog kulturnog foruma, Ambasade Mađarske, Big šoping centra Pančevo i Dunav osiguranja.

Karte se mogu kupiti i rezervisati na biletarnici Kulturnog centra Pančeva, kao i putem telefona 013 440 944.
MarketingNajnovije vesti