Knjiga Foto: Pixnio
Kultura

U subotu Susret pisaca Crepaja 22

Izvor: 
Pancevo.city/013info Pet, 24/06/2022 - 17:44"Susret pisaca Crepaja 22" biće održan u subotu, 25. juna, u crepajačkom "Banat bluz kafeu". Početak je zakazan za 19 sati.

– Na samom Susretu očekujemo prisustvo tridesetak autora koji će tokom programa predstaviti svoja dela. Na jednom mestu naći će se autori koji su već ostavili trag na književnoj sceni, kao i neafirmisani, čije su težnje da u budućnosti nađu svoje mesto u svetu pisane reči. Pomenuću Radivoja Šajtinca, Milana Micića, Šimona Đarmatija, Ljubomira Koraćevića, Gabrijela Babuca, Jelenu Bosnić, Gordanu Vlajić, Aleksandru Mihajlović, Edvarda Jukića… Uz njih će se pojaviti i niz više ili manje poznatih imena – kazao je za pancevo.city Dušan Genc, jedan od organizatora.

Svoje viđenje o izdavaštvu danas, prezentovaće Teodora Smoljan, glavna urednica izdavačke delatnosti u NIU „Libertatea“ iz Pančeva, a zatim Milan Trpković direktor i osnivač izdavačke kuće „Ključ izdavaštvo“ iz Beograda.

Tekstovi prezentovani na susretu, biće štampani u pregledu-zborniku, koji će besplatno dobiti svaki učesnik, a zainteresovani posetioci moći će da ga kupe. Takođe će biti organizovan štand na kome će učesnici ponuditi na prodaju svoje ranije objavljene knjige.

Za večernje časove predviđena je svirka rokenrol benda 220+.

Organizatori navode da je ovaj skup je otvorenog tipa, tako da svako ko je zainteresovan može da se od 18 sati priključi i svojim prisustvom da lični doprinos uspehu manifestacije.

 

 

 
 MarketingNajnovije vesti