Iz spota Foto: Zoran Jovanović
Kultura

VIDEO Mladi pančevački pijanista snimio novi spot

Izvor: 
013info Pon, 14/09/2020 - 14:20Mladi pančevački pijanista Matej Jovanović snimio je novi spot. U pitanju je njegovo izvođenje kompozicije „Pensées nocturnes No. 3“ francuskog kompozitora Rafaela Novarina.

Francuski kompozitor me je kontaktirao i izneo mi ideju o saradnji. Nakon što sam pregledao mnoštvo njegovih kompozicija, predložio sam da snimim dve za koje bismo uradili i spotove. Naravno, brzo smo se sporazumeli i krenuli u realizaciju, ispričao je Matej za portal 013info.

Video za prvu kompoziciju „Pensées nocturnes No. 3“ pojavio se 9. septembra, a režirao ga je Luka Jovanović. Sve je snimljeno u produkcijskoj kući "The gospel brothers production", koju su nedavno osnovala braća Matej i Luka Jovanović.

- U planu imamo dosta novih projekata, kratkometražnih i dugometražnih filmova, spotova. Na nekima od njih uveliko radimo, a trudimo se da sarađujemo sa što više mladih i talentovanih ljudi, kaže Matej.

Sledeći spot očekujemo za desetak dana kada Matej planira da objavi i drugu kompoziciju Rafaela Novarina. Biće to video za "Waltz No.1" koji će režirati Tamara Gajović, a radiće je ekipa sa FDU.

 
MarketingNajnovije vesti