Možda je vreme Ljubičice promo
Kultura

VIDEO Novi hit pančevačkog benda Ljubičice

Izvor: 
013info Sre, 06/07/2022 - 19:46Pančevački bend Ljubičice nastavlja sa izbacivanjem pesama, nakon izuzetno uspešnog singla "Opet", objavili su novi letnji singl pod nazivom "Možda je vreme".

Kako su naveli, ovaj muzičko-plesno-audiovizuelni afrodizijak ujedno je i poslednji singl pred izlazak dugo očekivanog drugog studijskog albuma benda.

 

I na novoj pesmi Ljubičice nastavljaju sa senzualnim zvukom i sada je već prilično jasno kakvo izdanje nas očekuje na jesen. Prepoznatljiv i tvrd svirački gruv, kombinovan sa sintisajzerom i ritam mašinom postao je zaštitni znak braće Stevanović. Pored standardne ekipe sa kojom rade Vuk i Petar – producenta Milana Bjelice i muzičara Petra Pupića - na ovoj pesmi oko teksta pomogli su Luka Racić i Zoran Zarubica iz benda Buč Kesidi. Svima je sada jasno da su se ovim singlom Ljubičice i definitivno vratile na scenu.

 

-Bili smo jako nestrpljivi da podelimo još nešto sa dolazećeg albuma, a ova pesma nam se učinila tako letnjom, da prosto nismo mogli da čekamo jesen. Kada je stigao i spot, znali smo da je ovo definitivno stvar koja će nam obeležiti leto i povratak na scenu, govori nam Vuk iz benda Ljubičice.

 

-Super smo se zezali dok je pesma nastajala i mislim da je ta atmosfera džemovanja sačuvana i da se dobra energija prenela do finalne verzije. Bjelica je uradio odličan posao i mislim da je ovo najbolji zvuk koji smo imali do sada! objašava Petar.

 

Idejno rešenje spota delo je Rastka Ilića, koji je poznat i kao treća Ljubičica, a cela ideja relizovana je u novosadskom studiju Zebra uz pomoć rediteljke Mie Mlinarević i sjajne prateće ekipe. Zvezda spota, glumica, koreografkinja i plesačica, Aleksandra Arizanović, koju poznajemo pre svega iz sveta pozorišta ("Vrpca" u produkciji UBUS-a, "Fleke" u režiji Juga Đorđevića, "Crna ovca" u režiji Snežane Trišić i mnoge druge), osmislila je i izvela koreografiju.

 

Pesma "Možda je vreme" dostupna je na svim digitalnim platformama: https://distrokid.com/hyperfollow/ljubiice/moda-je-vreme, a spot pogledajte na zvaničnom YT kanalu benda.

 

 
MarketingNajnovije vesti