Ukratko Štef Foto: Darko kum
Kultura

Zaječar: Objavljena satnica nastupa na 55. Gitarijadi - sviraju i Pančevci

Izvor: 
Danas/013info Sre, 17/08/2022 - 15:41Organizatori 55. Gitarijade u Zaječaru nakon što su izabrali polufinaliste takmičarskog dela i dogovorili nastupe hedlajnera, objavili su i satnica nastupa na 55. zaječarskoj Gitarijadi. U petak, 26. avgusta je drugo polufinalno veče na kom nastupa pančevački pank/ska bend "Ukratko Štef".

Kako je za portal 013info rekao Mladen Kurilj, lider ove grupe, Pančevački muzičari su u prijavi poslali sve kompozicije: "Nisam k'o svi" i "Ne mogu da odem".

- Gitarijada ima veliku tradiciju i drago nam je što ćemo biti deo istorije. Na samom takmičenju, kao i uvek, biće energičan nastup. Ukratko Štef uvek pruža maksimum na koncertima, koliko god ljudi je ispred bine, rekao nam je Kurilj.

 

U četvrtak, 25. avgusta u takmičarskom delu koje traje od 19 do 20 sati nastupiće grupe “Headfull”, “Čuvaj se psa”, “Sara Džesika Panker”, “Riff” i grupa “Monah”.

U revijalnom delu koji počinje od 20 sati, nako takmičarskog, nastupiće prvo “Ascend”, zatim od 20:30 sati Aleksandar Sedlar, u 22 časa Kerber, zatim Valentino, dok jedan sat nakon ponoći očekuje se nastup grupe “Texas Flood”.

 

U petak, 26. avgusta od 20 do 21 sat, je vreme rezervisano za drugo polufinale takmičarskog dela. Nastupiće grupa “TBK”, “Volvox”, “Ukratko Štef”, “Direct Drive” i “Lust for thrust”.

U revijalnom delu istog dana od 21 sat nastupiće grupa “Bandover”, pobednici 53. Gitarijade, Bajaga i Instruktori, Piloti i Ritam Nereda, piše Danas.

U subota, 27. avgusta je finalno veče 55. Gitarijade. Takmičarski deo traje od 19:30 do 20:30 sati, dok će nakon toga u revijalnom delu nastupiti “Alisa”, “Van Gogh”, “Kanda, Kodža i Nebojša, i na kraju “Goblini”.

Podsećamo, 55. Gitarijada, će biti održana od 25. do 27. avgusta u Zaječaru.

 
MarketingNajnovije vesti