Foto: Katarina Kuzmanović
Politika

Gradski odbor Narodne stranke Pančevo: Građanima nije dovoljno obaveštenje, obezbedite cisterne

Pančevo, Sre, 18/09/2019 - 20:14
Aleksandar StojkovićGradski odbor Narodne stranke Pančevo oglasio se saopštenjem u kome apeluje na Gradsku vlast i komunalne službe da tokom predstojećeg vikenda  obezbede cisterne sa vodom za piće za grad i sva naseljena mesta, jer je snabdevanje vodom osnovna komunalna delatnost i bez obzira na tehnički problem ili izvodjenje radova tokom vikenda pijaca voda mora biti dostupna gradjanima.

- Nije dovoljno samo obaveštenje da vode neće biti tri dana već je neophodno učiniti sve da normalan život gradjana nesmetano funkcioniše, dodaje se u saopštenju.

S obzirom na to u kakvom su stanju ostale komunalne funkcije u Pančevu odnosno da je Atp pred stecajem, da se trava neredovno kosi da je grejanje sve gore, a sve skuplje opravdane su naše sumnje da u 21. veku moramo da molimo i za pijaću vodu, naglašava Narodna stranka.

Jos jednom apelujemo da obezbedite i u ovoj vanrednoj situaciji pijacu vodu za gradjane Pančeva jer ako mozete da pošaljete službena vozila gradskih javnokomunalnih preduzeća čak u Medvedju za stranacka posla o nasem trosku možete i cisterne sa vodom u naseljena mesta, samo je potrebno da shvatite da je to prioritet, završava saopštenje Gradski odbor Narodne stranke Pančevo.
MarketingNajnovije vesti