Ivan Milanović
Politika

Ivan Milanović Narodna stranka Pančevo: Mi smo društvo razvaljenih institucija gde se ne cene pristojnost i obrazovanje

Izvor: 
013info Uto, 14/09/2021 - 13:25
Poverenik omladine i član Gradskog odbora Narodne stranke Pančevo Ivan Milanović rekao je u saopštenju za medije da je jedino čime se vodi ova vlast jeste rejting.

- To im je apsolutno najvažnije. Dovoljan dokaz te tvrdnje jeste da mi danas imamo potpune konfuzne poruke kriznog štaba povodom pandemije virusa. Nema pravih analiza, delotvornih mera, oštre kontrole i kažnjavanje neodgovornih. Sve zavisi od volje jednog čoveka i samog rejtinga. Dakle, za ovu vlast nisu važni ljudski životi već održavanje svoje pozicije vlasti i moći. A za to vreme, premijerka daje izjavu da mladi imaju perspektivu u Srbiji...Ja bih voleo da pitam premijerku, kakva je to perspektiva? Društvo razvaljenih institucija i vrednosti, gde se ne cene pristojnost, obrazovanje, veštine i sposobnosti već pripadnosti vladajućoj strukturi.  Umesto da država ulaže u obrazovanje, u mlade, da im pruža veće mogućnosti i šansu da u svojoj zemlji ne samo završe studije i odu, nego da ostanu, zaposle se i osnuju svoje porodice, navodi Milanović. 

Narodna stranka navodi da ih mladi sve češće mladi prepoznaju kao pravu alternativu ovom nakaradnom sistemu, se zalaže za mere podsticaja mladima kako bi oni bili budućnost ove zemlje a ne neke druge države, u koju bi otišli tragajući za boljom budućnosti.

I zbog te budućnosti mladi u Srbiju su, kako kažu, danas sa pravom nezadovoljni i razočarani situacijom kako u Pančevu tako i u celoj državi.

- Omladina mora da digne svoj glas, da se ne sklanja pred najgorima i da se bori za svoju budućnost u svojoj zemlji, rekao je Ivan Milanović.

 

 

 

 

 
MarketingNajnovije vesti