Foto: pixabay
Politika

MO NS Banatsko Novo Selo traži postavljanje semafora u tom naseljenom mestu

Izvor: 
013info Ned, 12/12/2021 - 12:12


Mesni odbor Narodne stranke u Banatskom Novom Selu traži hitnu reakciju nadležnih i postavljanje semafor u ovom mestu.

Navodeći da trideset godina traje borba Novoseljana za “jedan obični semafor”, pitaju nadležne da li treba neko da pogine da bi neko reagovao.

“Trideset godina nas lažu, kako je to međunarodni put, te iz tog razloga, nije moguće postaviti semafor. U isto vreme sa druge strane ulice, na istom putu postoji semafor, kao i u Vladimirovcu, pa čak dva u naselju Mladost u Pančevu. Obraćali smo se i nadležnoj ministarki, kao i gospodinu Drobnjaku, ali bez ikakvog efekta! Njihov odgovor je bio da je to međunarodni put i da na njemu ne može biti postavljen semafor (iako okolo svuda može), i da to košta 20.000 evra.  Da li toliko košta nečiji život?! Pre izvesnog vremena na tom mestu je udarena žena, po ko zna koji put! Da li treba neko da pogine da bi neko reagovao?! Ako ne može semafor, a može i treba, napravite nam kružni tok”, navodi se u saopštenju Mesnog odbora Narodne stranke u Banatskom Novom Selu.

Dodaju da meštani Novog Sela više neće da budu građani drugog reda.

“Ili ćete nam po hitnom postupku, za vreme vaše kampanje, napraviti semafor ili ćemo podneti krivične prijave protiv svih odgovornih, kako u republičkoj, tako i u lokalnoj vlasti. Dosta smo trpeli, nećemo više!”, zaključuju.

 
MarketingNajnovije vesti