Narodna stranka
Politika

NS PANČEVO: Neka se Vulin pre posete nekom gradu posavetuje sa saradnicima

Izvor: 
013info Uto, 19/04/2022 - 13:40


Gradski odbor Narodne stranke Pančevo, želi da obavesti ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vilina da se pre posete nekom gradu posavetuje sa saradnicima.

Naime, u ponedeljak je ovaj ministar posetio naš grad, kako bi otvorio Informativni centar za građane, u svrhu "što veće bezbednosti ljudi u Pančevu". Podsećamo ministra da je ovaj Informativni centar otvoren još u predizbornoj kampanji 2016. godine i da je odmah nakon pompeznog otvaranja služio samo za popunjavanje radnih mesta, a ne u svrhu bilo kakve bezbednosti građana, saopštava Narodna stranka.

Smatramo da su ovakve greške ministra Vulina skandalozne i da do ovakvih propusta ne sme da dolazi u ovako važnom ministarstvu. Ukoliko su, ipak, saradnici ministra upozorili na status Informativnog centra, onda smatramo da u rešavanje ovog problema moraju da se uključe i neka stručna lica, kako bi ministar Vulin imao adekvatnu pomoć.

Građanke i građani Pančeva nisu naivni i zato apelujemo na sve političke činioce da se ovakvim praznim pričama više ne bave u našem gradu, dodaje se u saopštenju.
MarketingNajnovije vesti