Stevanović
Politika

PANČEVO: Stevanović odgovorio na optužbe Marinike Tepić

Izvor: 
RTV Pančevo Uto, 09/02/2021 - 17:13Gradonačelnik Pančeva i poverenik Gradskog odbora SNS danas je izjavio da su građani Pančeva po ko zna koji put prepoznali laži Marinike Tepić i njene izmišljotine upućene predsedniku Vućiću i SNS-a, objavila je RTV Pančevo.

- Za sve što Đilas i Šolak ne smeju da kažu poturaju pokretnu lutku Mariniku Tepić da ide po Srbiji i iznosi najgnusnije laži i izmišljotine. To je žena koja je do sada promenila šest stranaka i postala je najpoznatija preletačica u istoriji srpske politike. To je žena koja se družila i koja se druži i dalje sa narko dilerima, što možete videti na ovim fotografijama. To je ista ona žena koja je družeći se sa narko dilerom, naredila tom istom da iseli iz Pančeva novinara TV Pančevo Miroslava Milakova.Marinika Tepić iznosi neistinu da je ona otkako je Srpska napredna stranka došla na vlast u Pančevu iseljena iz Pančeva, iako Pančevo jako dobro zna da ona od 2014. godine živi u Novom Sadu gde je dobila na korišćenje stan od pokrajinske administracije u kojoj je bila član. Dok je bila član pokrajinske administracije, ona je svojim delima pljačkala budžet Autonomne pokrajine Vojvodine i svojim prijateljima izdvajala novac za nepostojeće manifestacije i za nepostojeće sportske klubove i na taj način je enormno oštetila budžet Autonomne pokrajine Vojvodine.Ovaj put u Pančevu pokušala je da iznese nove gnusne laži protiv predsednika Republike Srbije, rekao je gradonačelnik Aleksandar Stevanović.      

Stevanović je rekao i da je Tepićeva danas bila u Pančevu na "sponzorisanoj ekskurziji" i da je nastavila da iznoisi "niz gnusnih laži i neistina usmerenih ka predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i ka ljudima koji su ovu državu i ovaj grad stavili na noge nakon svih onih stvari koje su oni činili i koji su doveli našu državu na rub bankrota, a Pančevo toliko devastirali da je naš grad sa pozicije industrijskog giganta postao grad sa velikim brojem nezaposlenih stanovnika".

-  Došla je da iznosi niz gnusnih neistina i laži protiv onih ljudi koji su radili na tome da najveće i najjače svetske kompanije danas u Pančevu otvaraju svoje proizvodne pogone, protiv onih koji su otvorili veliki broj radnih mesta u kojima Pančevci mogu da ostvare svoje radno pravo, protiv onih koji su posle 40 godina rekonstruisali Opštu bolnicu Pančevo i omogućili svim ljudima na ovom prostoru da mogu da se leče u Pančevu, protiv onih koji su posle 20 godina u samo prethodnih tri meseca rekonstruisali oko 30 kilometara lokalnih puteva i ulica. Sve je to ono što je urađeno u vreme Srpske napredne stranke, odgovorio je Aleksandar Stevanović.

 
MarketingNajnovije vesti