Politika

SMENJENI PREDSEDNIK OPŠTINE PREDRAG BELIĆ: U Alibunaru se desio krah demokratije – njihova većina neće moći da opstane

Pančevo, Sub, 14/07/2018 - 09:20
Vladimir Đoković


 

Predsednika opštine Alibunar Predraga Belića smenila je većina odbornika. Belić, inače isključen iz SNS-a,  kaže da  ga je zajedno smenilo 5 odbornika SNS-a, 4 SPS-a, 3 DS-a i po jedan LSV-a i SNP-a.

- Izabrali su radikala za predsednika. Nemaju oni ni politiku, ni program nego su se sakupili oko plena. O svemu dovoljno govori da niko nije uzeo reč, niti imao šta da kaže, čak nisu dali ni izjave tv ekipama. To je dan sramote za opštinu Alibunar i institucije u Republici Srbiji, smatra Belić.

On navodi da je u Alibunaru bilo 300 policajaca kao i privatnog obezbeđenja, kao i da se smena dogodila u atmosferi ucena i prenji. Ocenjuje da je nova većina svesna da ne može da opstane.

- Već danas naša grupa ima 10 a možda i 11 odbornika. Većina u skupštini Alibunara je 12. Dokazaćemo svima koliko su loši i koliko je ovo truo dogovor. A oni će urušiti sami sebe. Uvek sam bio svoj, Alibunar je bio slobodna opština, a sada je okupiran. Drug Branko će o svemu da odlučuje, kaže Belić za 013info.

Smenjeni predsednik opštine Alibunar Predrag Belić ranije je hapšen zbog sumnji da je zloupotrebio službeni položaj pa je neko vreme proveo u pritvoru. Pre nedelju dana pančevačka policija ga je uhapsila zbog sumnji da je pretio preko mobilnog telefona, a posle saslušanja u tužilaštvu je pušten.
MarketingNajnovije vesti