Audiovox oglasna poruka
PR

Akcija besplatne provere sluha u Pančevu

Izvor: 
PR Ned, 04/04/2021 - 14:51Život je ispunjen važnim trenucima i ukoliko teško pratite razgovor i osećate napor dok razgovarate sa dragim osobama ili gledate TV, vreme je da proverite svoj sluh. Ne dozvolite da propustite bitne stvari koje se dešavaju i važne trenutke u svom životu. Iskoristite prednosti najnovije tehnologije koja je razvijena u službi boljeg sluha osoba koje ne čuju dobro.

 

Započnite kvalitetniji život posetom Audiovox-u a mi ćemo vam ponuditi: besplatnu proveru sluha (vrednost  2 000 dinara), besplatnu probu slušnih aparata, popust  5 000 dinara za privatnu kupovinu aparata u celosti, bez čekanja u redu uz prethodno zakazivanje termina, besplatno savetovanje u vezi sa sluhom, nabavku na 12 rata za kupovinu aparata. 

 

Zakažite besplatni termin odmah u našem predstavništvu u Pančevu na broj telefona 013/317-546, predstavništvo se nalazi na adresi Ulica 6. Oktobra 21 a radno vreme je radnim danima od 9 do 16 časova.

 

Termin za besplatnu proveru sluha možete zakazati i online klikom na ovaj link https://www.audiovox.rs/Kontakt/150/ZAKAZITE-BESPLATNU-PROVERU-SLUHA-ILI-PROBU.shtml

 

Akcija traje do 20. Aprila 2021. godine, zakažite svoj termin odmah.

 
MarketingNajnovije vesti