provera sluha
PR

Akcija besplatne provere sluha u Pančevu

Izvor: 
PR Ned, 03/10/2021 - 20:29


Potpuno je normalno da sa godinama sluh počinje da se menja i da počinjemo da primećujemo da je potrebno uložiti dodatni napor da razumemo govor, razgovor telefonom, TV ili da slušamo omiljenu muziku. Nema potrebe brinuti za svoj sluh već ako ste primetili da slabije čujete ili je to primetio neko iz okruženja, javite se u najbliže Audiovox predstavništvo jer mi imamo rešenje za dobar sluh.

 

Audiovox uspešno posluje od 2000. godine i generalni je zastupnik danskog proizvođača slušnih aparata Oticon koji ima tradiciju od 117 godina u ovoj oblasti a u Srbiji neprekidno radi već 58 godina. Spoj danskih kvalitetnih slušnih aparata i domaćeg znanja i iskustva koje poseduje Audiovox tim defekologa, elektro inženjera i protetičara, proveren je recept za dobar sluh.

 

Započnite kvalitetniji život posetom Audiovox-u a mi ćemo vam ponuditi: besplatnu proveru sluha (vrednost  2 000 dinara), besplatnu probu slušnih aparata,

popust  5 000 dinara za privatnu kupovinu aparata u celosti, bez čekanja u redu uz prethodno zakazivanje termina, besplatno savetovanje u vezi sa sluhom, nabavku na 12 rata za kupovinu aparata. 

 

Zakažite besplatni termin odmah u našem predstavništvu u Pančevu na broj telefona 013/317-546, predstavništvo se nalazi na adresi Ulica 6. Oktobra 21 a radno vreme je radnim danima od 9 do 16 časova.

 

Termin za besplatnu proveru sluha i probu aparata možete zakazati klikom na SLUŠNI APARATI  (ovu frazu povezati sa linkom https://www.audiovox.rs/Kontakt/150/ZAKAZITE-BESPLATNU-PROVERU-SLUHA-ILI-PROBU.shtml )

 

Akcija traje do 20. oktobra 2021. godine, zakažite svoj termin odmah.

 
MarketingNajnovije vesti