Plaža odmor Foto: Piqsels
PR

Da li vam je potreban odmor?

Izvor: 
PR Čet, 15/07/2021 - 14:58Nakon popuštanja mera, koje su donete zbog epidemije koronavirusa i vraćanja života u normalu, mnogima je preko potreban odmor.

Pančevačka turistička agencija Voyager, koja posluje duže od 13 godina, kao posrednik kod koje možete rezervisati aranžmane svih poznatih agencija, takođe se bavi prodajom avio karata ili autobuskog prevoza, gde se posebno izdvajaju putovanja do crnogorskog primorija, a polasci autobusa mogu biti i iz Pančeva.

Pored svih aktuelnih ponuda, kao putnik ove agencije ostvarujete popust na antigenski test koji je potreban za neke destinacije, i takođe možete uraditi i putno zdravstveno osiguranje- po potrebi sa COVID dodatkom .

Kao sto je poznato, svakodnevno se menjaju uslovi putovanja, a zaposleni u ovoj agenciji apeluju da ih za sve proverene informacije pozovete na 066/333424 ili 013/333424 , ili da dođete do njih.  Adresa agencije je Vojvode Radomira Putnika 3a.

U Voyagery mozete pronaci sve last minute ponude za letovanje, a od aktelnih destinacija, navode da su naši sugrađani najviše zainteresovani za Crnu Goru, Albaniju, Grčku i Tursku. Njihove objave i ponude možete pratiti i na Facebook strani ili Instagramu .

Oni posebno skreću pažnju putnicima koji poseduju zamenski vaučer od prošle godine, da ga iskoriste ako je moguće ili prebace putovanje na nekog drugog, jer niko ne može da predvidi kako će se dalje odvijati epidemiološka situacija.

 

 
MarketingNajnovije vesti