DOO Dragana
PR

DOO DRAGANA 2001 – 20 GODINA RADA

Izvor: 
013info Sub, 21/08/2021 - 07:48
Firma koju je osnovala Dragana Vuković 2001. godine, ovih dana obeležava jubilej 20 godina svog  poslovanja. Prepoznatljivi po pedantnom vođenju knjiga, poreskom savetovanju i brizi za svakog klijenta, iz ovog pančevačkog porodičnog preduzeća najavljuju još  posvećeniji rad u narednom vremenskom periodu, odnosno dalji umeren i pažljivo planiran rast na tržištu.

„Zahvaljujemo se svim komitentima sa kojima smo sarađivali u prethodnih 20 godina. Počev od ljubaznih ljudi iz opštine zaduženih za privredu, računajući čitav period od 20 godina, preko Poreske uprave, pa sve do naših cenjenih klijenata . U našem kolektivu radi 10 ljudi, te je posebno u vremenima pandemije korona virusa  važno sačuvati svako radno mesto. Nadamo se da ćemo nastaviti umeren rast nakon prolaska ove situacije“, istakla je direktorka Dragana Vuković.

Mala privreda na sebi svojstven način  doprinosi duhu grada Pančeva. Jedno od preduzeća iz male privrede koje to čini, a nalazi se u ulici dr Svetislava Kasapinovića 14, jeste DOO Dragana 2001.

 
MarketingNajnovije vesti