PR

Jesen u mom Đepetu

Izvor: 
Salon nameštaja “Geppetto” Pon, 30/09/2019 - 09:35Leto i visoke temperature su iza nas, tako da ako ste planirali da posvetite vreme uređenju vašeg doma, sada je pravi trenutak, a Đepeto je spremio veliku jesenju akciju za vas. Salon nameštaja Đepeto, otvorio je svoja vrata na novoj lokaciji, na Pančevačkom putu 83. Prolazeći ovim putem, velika zgrada modernog dizajna koji kombinuje crnu boju i tople tonove drveta, sigurno će vam privući pažnju.

geppetto_eksterijer.jpg

Nameštaj je izložen u prostoru od 500m² kako biste svaki komad mogli da vidite u punom sjaju. Obezbeđen je i parking, tako da neometano možete uživati u biranju nameštaja. Deo prostora je podeljen u celine sa namerom da lakše možete zamisliti kako bi se određeni komadi uklopili u vaš životni prostor.

geppetto_enterijer_8.jpg

geppetto_enterijer_3.jpg

Đepeto tradicionalno neguje kvalitet i udobnost, a sada imate priliku da omiljene komade nameštaja pribavite po još nižim cenama. U toku je velika jesenja akcija sa popustima i do 40%, koja će trajati od 1. do 8. oktobra. 

U salonu ćete pronaći izuzetno veliki izbor dvoseda, troseda, bračnih kreveta, fotelja, trpezarijskih setova... Široki asortiman boja i tekstura materijala vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim. Iskoristite ovu sjajnu akciju i učinite svoj dom još lepšim i udobnijim!
MarketingNajnovije vesti