Za kompjuterom Foto: pexels
PR

Ne volite gužve i redove pred šalterom? KONAČNO - ONLINE SERVIS koji ste dugo čekali!

Izvor: 
PR Sre, 06/10/2021 - 16:47Ukoliko su vam ikada bili neophodni podaci iz katastra kao što su list nepokretnosti ili kopija plana katastarske parcele, poznato vam je koliko je potrebno strpljenja da biste završili sve procedure.

 

Stajanje u redovima ispred šaltera i prikupljanje različite dokumentacije, prema brojnim anketama i istraživanjima, vrlo se visoko pozicioniraju na listi naomraženijih stvari za većinu ljudi. Naročito kada su u pitanju poslovi iz oblasti katastra.

 

Zahvaljujući Agenciji za veštačenja iz oblasti geodezije Geoterminus - zaboravite na to. Sada je sve ovo moguće obaviti na jednom mestu, iz svog doma, bez čekanja i odlaska na šalter.

 

Ova geodetska organizacija je, nakon svakodnevnog rada sa klijentima i pažljivog osluškivanja njihovih želja i potreba, razvila izuzetno praktičan i koristan online servis za poručivanje dokumentacije iz oblasti katastra. Dovoljno je samo da posetite www.kaokatastar.rs i da na jednom mestu, u svega par klikova, ishodujete svu katastarsku dokumentaciju za teritoriju cele Srbije. Nikad lakše, ni jednostavnije!

 

Posebna pogodnost je što zvanični List nepokretnosti (vlasnički list) u elektronskoj formi dobijate u najkraćem roku na svoju e-mail adresu.

 

Ova usluga "odmah za odmah" je naročito bitna za advokatske kancelarije, agencije za nekretnine, procenitelje i banke.

 

Takođe, postoji i opcija da poručite List nepokretnosti (vlasnički list) koji vam već sutradan poštom stiže na kućnu adresu.

 

Preko ovog inovativnog servisa možete poručiti i Kopiju plana vodova koja će na vašoj adresi biti za najviše sedam dana.

 

S obzirom da je 4. jula 2020. godine na snagu stupila Uredba o uslovima izdavanja izvoda iz lista nepokretnosti i lista voda iz Geodetskog katastarskog sistema, važno je napomenuti i da su svi dokumenti ishodovani preko ovog servisa zvanični i punovažni.

 

Ni sam naziv servisa "kaokatastar" nije slučajno odabran, jer simbolično ukazuje na validnost dokumenata, baš kao da ste otišli u bilo koji katastar u Srbiji.

 

Iza geodetske organizacije Geoterminus stoji višegodišnje iskustvo i visoki profesionalizam, koji vam garantuju da ste na pravom mestu!

 

Uštedite svoje živce i vreme, posetite odmah www.kaokatastar.rs i jednom za svagda zaboravite na gužve, šaltere, čekanje u redovima i nepotpunu dokumentaciju.

 
MarketingNajnovije vesti