Foto: Zoran Kompar
PR

Omiljeni kutak Pančevaca proslavlja 16. rođendan!

Izvor: 
PR Pet, 13/09/2019 - 11:29

Ne postoji mnogo mesta u gradu u kojima će vas širokim osmehom i istom gotoprimljivošću dočekivati iz dana u dan i tako duže od deceniju i po. Jedno od retkih takvih pančevačkih kutaka za predah i uživanje je Kofi šop, koji ove godine proslavlja šesnaestogodišnjicu postojanja.

I kao što su deca rođena te 2003. godine sada već izrasla u momke i devojke, tako je i ovaj kafić rastao, razvijao se, napredovao i obogaćivao svoju ponudu, pa će ove godine, po prvi put, rođendansku žurku proslaviti u renoviranom i tri puta većem prostoru.

Za sve stalne goste, ali i one koji se odluče da po prvi put svrate u ovaj jedinstveni ambijent u subotu, 14. septembra, od 21 sat tim Kofi šopa priprema veliku rođendansku žurku uz svirku uživo Magacin benda. Dobra muzika i široka ponuda najrazličitijih napitaka, a pre svega najukusnije kafe, po kojima su već nadaleko poznati, garantuju dobar provod i opuštanje.

Preuređenjem nekadašnjeg malog kutka u kome vlada porodična atmosfera, nije se izgubila toplina i neposrednost koja je krasila ovaj lokal, pa je ovo i dalje omiljeno mesto Pančevaca u kome se osećaju kao kod kuće.

coffee_shop_ulaz.jpg

Motivi za dolazak u Kofi šop su različiti, pa tako Aleksandar ne propušta da naporne radne dane otpočne jutarnjom kafom, jer kako kaže, kafa na ovom mestu je najbolja u gradu.

Nemanja, pak, uživa u večernjim svirkama uz nezaobilazne koktele - dobra muzika, na koju ovde uvek mogu da računam, način je da se opustim na kraju dana.

Bogata ponuda najrazličitijih pića, raznovrsnih voćnih kupova, šejkova, sokova od sveže ceđenog voća i povrća jedan je od razloga što je u Kofi šopu uvek gužva.

Ove letnje vrućine mnogo je lakše podneti osvežavajući se hladnim napicima u bašti uz zvuk obližnje fontane, kaže Bojana.

U ambijentu u kome je, prema rečima vlasnike Siniše Radulovića, u jednom delu u fokusu retro momenat, a u drugom enterijer prerasta u loft industrial manir, akcenat je na zadovoljavanju najrazličitijih ukusa gostiju raznih profila, i svako će, sigurno, naći nešto odgovarajuće za sebe.
MarketingNajnovije vesti