Manijak kafe Foto: Bojan Babin
PR

PANČEVO: Spoznaj se u „Manijaku"

Izvor: 
PR Uto, 13/10/2020 - 19:48

Sva mesta u gradu postala su vam dosadna, sve je već viđeno, sve ste već probali i definitivno mislite da više ne postoji mesto gde možete da sednete s mirom i popijete stvarno dobru kafu?

Da li ste svratili u „Manijak café”?

Ušuškan u ulici Mite Topalovića u prostoru nekadašnje „Mame”  krije se upravo ono što vam je neophodno. Prijatan ambijent gde će vas dočekati Salvador Dali i Frida Kalo zajedno sa ljubaznim osobljem. Probajte jedinstveni ukus kafe brenda Beanz koji se retko sreće u našem gradu.

manijak_9.jpg

Manijak kafe
Foto: Bojan Babin

 

Pored svakodnevnog uživanja u ispijanju vrhunski spremljene kafe vikendima vas očekuju i svirke. Od dosadašnjih nastupa izdvajaju se  Kvard core, Trio Alegra, Batmand, Ranč prokletih, Milan Bujaković...Žanrovi muzike po svačijem ukusu, od domaće, pop muzike pa sve do jazza i klasike.

Moderan veliki prostor sa ugodnim kucima koje možete birati po svom raspoloženju isto kao što možete izabrati i dizajn šolje u kojoj želite da vam se posluži vaš omiljeni napitak. Ovo je mesto gde pored poslovnih razgovora i sastanaka možete doći sa prijateljima i zaista uživati u najslađoj časici razgovora i dobrog pića. A samo do kraja ove nedelje iskoristite promociju vaše omiljene kafe uz Baylis.

Atmosfera koja zaista ostavlja utisak uživanja, brzo ćete poželeti da se vratite. O svim budućim dešavanjima i promocijama možete se informisati na njihovom instagram profilu.

 

manijak_2.jpg

Manijak kafe
Foto: Bojan Babin

 

manijak_6.jpg

Manijak kafe
Foto: Bojan Babin

 

manijak_4.jpg

Manijak kafe
Foto: Bojan Babin

 

manijak_5.jpg

Manijak kafe
Foto: Bojan Babin

manijak_7.jpg

Manijak kafe
Foto: Bojan Babin

manijak_8.jpg

Manijak kafe
Foto: Bojan Babin

 
MarketingNajnovije vesti