raspored
PR

PANČEVO: „Vežbaonica" za učenike od 1. do 4. razreda u boravku “My Cool School”

Izvor: 
PR Sub, 23/01/2021 - 15:50

Od 30. januara 2021. godine u prostorijama boravka “My Cool School” u Pančevu u Ulici Braće Jovanovića 103 počinje da radi „Vežbaonica“ master učitelja Milice Puzović, učiteljice iz OŠ „Vasa Pelagić“ u Beogradu.

„Vežbaonica“ je namenjena svim učenicima od 1. do 4. razreda, a rad je organizovan u manjim grupama vikendom.

Cilj „Vežbaonice“ je da se deci pomogne da što lakše savladaju obimno školsko gradivo koje prelaze brzo u novim uslovima skraćene nastave.

- Želimo da deca uz malo dodatne motivacije i pomoći naše nagradjivane i kreativne učiteljice Milice Puzović uspeju da steknu potrebna znanja koja će im biti neophodna u daljem školovanju. Časovi su osmišljeni tako da se na njima utvrdjuje gradivo od prethodne nedelje, da se priprema za kontrolne zadatke i dodatno vežba. Odštampani nastavni materijali iz srpskog jezika i matematike su prilagođeni prema nivoima znanja. Zadaci se nižu od lakših ka težim, uvažavajući individualne karakteristike svakog učenika, kažu iz „Vežbaonice".

Za učenike koji su naprednog nivoa znanja su dodatni zadaci prilagođeni pripremama za takmičenje. Časovi „Sveta oko nas" (prirode i društva) su obogaćeni multimedijalnim prezentacijama.

Mali deo ovog materijala se nalazi i na Miličinom blogu.

Prvi časovi će biti 30. i 31. januara 2021. godine i besplatni su tog vikenda.

Časove je potrebno zakazati pozivom na broj 069 172 19 83.

Znanjem možemo menjati svet!

 
MarketingNajnovije vesti