Foto: Nađin kutak
PR

PANČEVO: Za poseban trenutak, tu je Nađin kutak

Izvor: 
PR Uto, 07/03/2023 - 11:15Dan žena, 8. mart, je međunarodni praznik koji se obeležava širom sveta. Ovaj dan posvećen je ženama i njihovim pravima, a jedan od načina da im se pokloni pažnja jeste poklanjanje cveća. 

nadjin_kutak_2.jpg

Foto: Nađin kutak

 

Ovaj običaj seže u prošlost, a koren mu je u radničkom pokretu u SAD-u s kraja 19. veka. Danas, poklanjanje cveća za Dan žena predstavlja lep gest pažnje i ljubavi prema majkama, sestrama, suprugama, devojkama, koleginicama i svim drugim ženama koje su nam važne.  

nadjin_kutak_4.jpg

Foto: Nađin kutak

 

Ako se odlučite da poklonite cveće za Dan žena, savetujemo vam da posetite cvećaru "Nađin kutak" iz Pančeva. Ova cvećara nalazi se na dve lokacije: Svetog Save 9 i nov ekskluzivni prostor na 100m2 u Dr Svetislava Kasapinovica 10. Oni nude kvalitetno sveže cveće i inovativne i kreativne aranžmane. Takođe, uvek su spremni da ispune sve želje klijenata i da imaju interesantna pakovanja za svoje proizvode. Ljubazno osoblje će vam pomoći da izaberete savršeno cveće za vašu posebnu ženu.  

nadjin_kutak_5.jpg

Foto: Nađin kutak

 

Cvećara "Nađin kutak" se tokom cele godine bavi i dekoracijama za rođendane, venčanja i ostale proslave. Radno vreme cvećare je svakoga dana od 8 do 21h, osim za praznike. Posetite cvećaru i izaberete savršen poklon za vašu posebnu ženu. Poklonite joj lepotu prirode i ulepšajte joj dan! Ukoliko tražite savršen poklon za Dan žena, posetite "Nađin kutak" u Pančevu i iznenadite vaše voljene najlepšim cvetnim aranžmanom.

nadjin_kutaqk_1.jpg

Foto: Nađin kutak

 
MarketingNajnovije vesti