Pečenjara Luka
PR

Pečenjara „Luka” iz Starčeva, nakon dve godine poštenog rada, kvalitetom i ljubaznošću osvojila brojne ljubitelje specijaliteta od mesa

Izvor: 
PR Čet, 31/03/2022 - 09:40














Pečenjara „Luka”, smeštena u starčevačkoj Ulici Borisa Kidriča, broj 12, postoji već dve godine i za to vreme je zahvaljujući pre svega kvalitetnim proizvodima, profesinalnom odnosu i pristupačnim cenama, osvojila je veliki broj ljudi koji rado konzumiraju pečenje sa ražnja, suhomesnate proizvode i sve drugo što nudi ova prodavnica.

Zbog toga u ovaj butik mesa, pored Starčevaca, svraćaju i žitelji grada i mnogih drugih mesta.

 

Vlasnik Nemanja Vukosavljević, koji je radnju nazvao po svom petogodišnjem sinu, odmalena se, uz dedu, interesovao za uzgoj svinja i preradu mesa raznih vrsta.

 

- Nama je bitno da kod korisnika naših usluga očuvamo teško sticano poverenje, koje se dobija samo poštenim radom. Naš moto je da nije sve u novcu već da ima nešto i odnosu sa zadovoljnom muštrrijom, što pored predivnog osećaja da si nešto dobro uradio za nekog, defitnivno utiče da nam se ljudi stalno vraćaju. Istovremeno svi oni šire i dobar glas, pa nam svakodnevno neko nov zakuca na vrata radnje. A mi ćemo ih uvek uslužiti kako najbolje umemo, tako što ćemo im, uz iskren osmeh i lepu reč, ponuduti istinski kvalitetne proizvode koje prati i najmanja moguća cena – ističe vlasnik starčevačke pečenjare.

 

 

Većina robe je iz Šida i ostatka Srema, od tamošnjih uglednih porodičnih gazdinstava, prepoznatljivih po poštenom radu, zdravom uzgoju stoke i kvalitetnim proizvodima pripremanim na prirodni način. To znači da nema takozvane industrijske barene slanine, već isključivo domaće, bez aditiva, dimljene po starinskim metodama od pre dvesta godina – na bukovo drvo, dim i promaju.

 

Vlasnik pečenjare smatra da je najbolja reklama „od usta do usta”, pa svako ko proba njihove proizvode širi dobar glas i dovodi nove ljubitelje gurmanluka.

– Prasetina i jagnjetina nam dolaze iz centralne Srbije. Svakodnevno se dopremaju nakon skidanja s ražnja, a uvek sveži i hrskavi su i čvarci koji stižu iz Srema. Sudžuk od čiste govedine dobijamo direktno iz Novog Pazara, poznatom po tom specijalitetu, a imamo i goveđi kulen, kao i sremački i druge špecije iz tog kraja, poput veoma traženih pečenice i suvog vrata. Mlad kajmak je iz okoline Gornjeg Milanovca, pa praktično sve ima neko geografsko poreklo. Po potrebi imamo i odličnu rolovanu prasetinu. Primamo i narudžbine za razna veselja, a što se dostave tiče i takav dogovor je moguć – najavljuje Vukosavljević.

 

Prema njegovim rečima, cene su više nego pristojne, a među brojnim pomenutim specijalitetima kao najpovoljniji izdvajaju se sremski kulen (1.100 dinara), sremska suva pečenica (1.200) i budimska kobasica od goveđeg i svinjskog mesa prve klase (1.050).

         

Sve u svemu, ljubazno i predusretljivo osoblje nudi mogućnost svakom kupcu koji kroči u radnju da, pre kupovine, degustira proizvod po želji.

 

Pečenjara se otvara u 7 sati, a radnim danima zatvara se u 19, subotom u 17, a nedeljom u 14 sati.

 

Proizvodi se mogu poručiti na telefon 063/709-78-46.

 

 








Marketing



Najnovije vesti