PR

Praznična akcija besplatne provere sluha u Pančevu

Izvor: 
PR Pon, 16/01/2023 - 08:56Za dobar sluh da imamo volje i u godini novoj da bude bolje! Sa slabljenjem sluha razgovori postaju sve naporniji i teži i ljudi koji ne čuju dobro počinju sve više da ih izbegavaju jer se osećaju nesigurno tokom razgovora. Ako se to događa Vama ili nekome koga poznajete, nema potrebe izbegavati razgovor i druženje jer u Audiovox-u postoji rešenje da ponovo čujete dobro.

Započnite godinu uz dobar sluh! Ako Vi ili neko koga poznajete primećuje da slabije čuje javite se u  Audiovox predstavništvo u Pančevu jer mi imamo rešenje za dobar sluh. Kada nas posetite možete da očekujete: besplatnu proveru sluha (vrednost 2 000 dinara), besplatnu probu slušnih aparata, popust 5 000 dinara za privatnu kupovinu aparata u celosti, bez čekanja u redu uz zakazivanje termina, besplatno savetovanje u vezi sa sluhom, nabavku na 12 rata za kupovinu aparata. 

Zakažite besplatni termin odmah u našem predstavništvu u Pančevu na broj telefona 013/317-546, predstavništvo se nalazi na adresi Ulica 6. oktobra 21, a radno vreme je radnim danima od 9 do 16 časova.

Termin za besplatnu proveru sluha i probu aparata možete zakazati i klikom na SLUŠNI APARATI 

Akcija traje do 31. januara 2023. godine, zakažite svoj termin odmah.
MarketingNajnovije vesti