PR

Salon nameštaja “Geppetto” pomera sve granice u dizajnu.

Izvor: 
Salon nameštaja “Geppetto” Uto, 20/08/2019 - 12:34











Imali smo priliku da zavirimo u novi salon nameštaja Geppetto. Ono što je na prvi pogled apsolutno jasno, jeste da se tu pre svega radi o jednoj potpuno originalnoj priči.

Na samo 4 kilometra od Pančevačkog mosta sačekalo nas je pravo iznenađenje.

Slobodno možemo reći da je i sam spoljni izgled salona umetničko delo za sebe, nešto što do sada nije viđeno kod nas. 

Prvo što smo zapazili su jednostavne i jasne linije koje doprinose atraktivnom izgledu, dok zahvaljujući elegantnim drvenim detaljima na fasadi ceo salon odaje utisak da smo došli na jedno zaista posebno mesto.

geppetto_eksterijer.jpg

Eksterijer je samo delić onoga što se krije iza zanimljive i unikatne spoljašnosti. Unutra nas je sačekala prava bajka. Barokna trpezarija, Česterfild kreveti, patiniranih detalja, kompletne spavaće i dnevne sobe različitih stilova... Prilikom naše posete susreli smo se sa ljudima koji se dugo bave dizajnom enterijera i koji su nam rekli da unutrašnjost salona Geppetto čak i za njih predstavlja zaista nesvakidašnji prostor.

Možemo biti ponosni na pančevački brend. Sve je urađeno smisleno i sa stilom. Konceptualno je osmišljeno tako da potencijalni kupac lako može da zamisli kako bi bilo koji komad nameštaja izgledao u njegovom domu. Svaki detalj je pažljivo uklopljen u priču. 

Priču koja odiše kvalitetom i posvećenošću izradi svakog komada.

Salon je zvanično otvorio svoja vrata u ponedeljak 19. avgusta, od kada imate priliku da i sami saznate zašto je kod nas izazvao toliko oduševljenje. Parking je već obezbeđen, tako da je sve podređeno vašem ugođaju.

Vidimo se tamo, a za sada uživajte u fotografijama:

geppetto_enterijer_9.jpg

geppetto_enterijer_3.jpg







Marketing



Najnovije vesti