PR

Tamiš Square: Novi stambeni objekat u Pančevu, PROMO cene stanova

Izvor: 
PR Uto, 16/05/2023 - 09:54Pančevo uskoro dobija novi stambeni objekat, u izvođenju poznate građevinske kompanije Kopra Construction, koji će zadovoljiti potrebe svih onih koji traže kvalitetan stan na atraktivnoj lokaciji. Tamiš Square je moderan stambeni kompleks koji će se sastojati od 48 stanova različitih kvadratura. Pored stambenih jedinica, prizemlje objekta rezervisano je za lokale, supermarket kao i parking za stanare. Ulica Dimitrija Tucovića u kojoj se pomenuti stambeni objekat nalazi će biti kompletno rekonstruisana, a stanari će imati priliku da uživaju i u novoj biciklističkoj stazi. 

Svaki stan u Tamiš Square-u je osmišljen kako bi pružio maksimalnu funkcionalnost i komfor svim budućim stanarima. Stanovi su moderno dizajnirani, sa otvorenim prostorima i prozorima koji pružaju obilje prirodne svetlosti. Svaki stan ima balkon ili terasu, koja predstavlja idealno mesto za opuštanje u ugodnom okruženju. U ponudi su stanovi različitih kvadratura, od jednosobnih (38m²) do četvorosobnih stanova (145m²), po ceni već od 1200€/m². Svi stanovi su pažljivo osmišljeni, sa svim potrebnim funkcionalnostima koje moderni gradski život zahteva. Stanovi su prostrani, sa visokim plafonima i kvalitetnim materijalima koji se koriste u gradnji:​ 

  • Fasadni zidovi objekta su obloženi kamenom vunom, modernih boja i kvalitetnih materijala
  • Stolarija PVC Nemačkog proizvođača REHAU sa roletnama
  • Blind vrata i sobna vrata renomiranog proizvođača, modernog dizajna
  • Višeslojni parket sa pisanom garancijom proizvođača na 30 godina
  • Sistem grejanja - etažno grejanje na elektrokotlove VAILLANT
  • Inverter split sistemi hlađenja proizvođača HISENSE
  • Keramika I klase modernih boja i dizajna, sanitarije Geberit, baterije Hansgrohe i Grohe
  • Holovi i hodnici u keramičkim pločicama, atraktivnih tonova
  • Stambeni objekat ima jedan putnički lift renomiranog proizvođača
  • Kontrola pristupa garaži - automatskim rampama 

Ovaj atraktivan kompleks se nalazi u blizini centra Pančeva, na desetak minuta hoda od glavnog gradskog trga. Ova lokacija je idealna za one koji traže urbani način života, sa mnogo sadržaja u blizini, poput kafića, restorana i prodavnica. Takođe, u blizini se nalaze škole, vrtići, domovi zdravlja, sportski objekti i parkovi, a prednost lokacije je blizina reke Tamiš.  

shutterstock_1983436331.jpg

Foto: Shutterstock

Tamiš Square svojim dizajnom, kvalitetom, strukturom stanova kao i opremom, prati nove standarde u izgradnji ovakog tipa rezidencijalnih objekata. Kompleks je osmišljen da zadovolji sve potrebe njegovih stanara. U sklopu kompleksa nalaze se i brojne pogodnosti, poput bicikl-stanice, garaže, dečijeg igrališta i zelene površine.

Tamiš Square je idealan izbor za sve one koji traže moderan i kvalitetan stan u gradu. Prodaja stanova je u toku, a sve informacije u vezi raspoloživosti možete dobiti na njihovoj web prezentaciji www.tamissquare.rs ili na brojeve telefona: 064/110-68-75 i 063/211-964
MarketingNajnovije vesti