OTP Banka fotografija Foto: iStok
PR

Trenutak za vašu budućnost

Izvor: 
PR Čet, 15/10/2020 - 20:24

Od kako je počela pandemija, imali smo dosta vremena da lične finansije „stavimo na sto“ i uskladimo ih sa željama, potrebama i ciljevima. Sigurno smo uvideli prostor za napredak i razvoj, ali ipak, kako da znamo kada je pravi trenutak za uzimanje stambenog kredita?

 

Pored pandemije, važno je da imamo u vidu i da domaće tržište u protekle dve decenije beleži drastične oscilacije kada je reč o cenama stambenih jedinica, zato je najbolje fokusirati se na uslove u kojima smo, i ono čime raspolažemo u datom trenutku.

 

Šta kada donesete odluku?

Donošenje konačne odluke odnosno odluke da aplicirate za kredit, podrazumeva dodatne vaše napore i potragu finansijskim partnerom, ali važno je da znate da u tome niste sami, jer za partnera imate OTP banku.

 

Mi smo tu da vas posavetujemo i pružimo vam podršku na putu do kupovine najvažnije životne investicije. Vašeg doma. Takođe, tu smo i ako ovo ulaganje za vas predstavlja priliku za vaš napredak, zahvaljujući kom ćete imati mogućnost da realizujete neki drugi cilj.

 

Na samom početku birate kamatu kojom želite da započnete otplatu kredita – fiksnu ili varijabilnu. Na svake 3 godine, banka vam nudi mogućnost da ostanete na odabranom tipu kamate ili bez nadoknade pređete na drugu.

 

Zašto je to dobro za vas?

Ako EURIBOR krene da raste povećaće se i rata vašeg kredita. U tom slučaju vi možete da pređete na fiksnu kamatu i da budete zaštićeni od oscilacija varijabilne kamatne stope. Kada procenite da je varijabilna kamata povoljnija nego fiksna, možete se vratiti na nju.

 

Više informacija i kontakt potražite na sajtu Banke ili nas posetite na adresi Trg Kralja Petra I 6 u (gradskom Parku iza Gradske uprave grada Pančeva).

 

#otpsrbija #bankarstvo #finansije #stambenikredit

 
MarketingNajnovije vesti