More Foto: promo
PR

Zaposlite se u Istri: Pronađite posao na sajmu zapošljavanja u Pančevu, 13. decembra

Izvor: 
PR Pet, 03/12/2021 - 09:02Agencija DEKRA organizuje sajam zapošljavanja u ponedeljak 13.12.2021. sa početkom u 17h u Pančevu u Gradskoj biblioteci, Nemanjina 1.

Iskoristite priliku i upoznajte se sa kompanijom “Plava Laguna”, otvorenim radnim mestima, načinom rada i uslovima koje kompanija nudi. Ako Vas zanima sezonski posao na obalama Jadranskog mora, ''Plava Laguna'' Vam nudi priliku da radite u jedinstvenom ambijentu u jednoj od najvećih hrvatskih turističkih kompanija. ''Plava Laguna'' već 60 godina nudi usluge ugostiteljstva i turizma u Hrvatskoj. Zapošljava 1000 stalnih radnika i 2000 sezonskih radnika različitih zanimanja.

Lokacije: Poreč i Umag Tokom 2021. u “Plavoj Laguni” je radilo više od 200 novih radnika iz Republike Srbije, koji su se prijavili za posao na sajmovima zapošljavanja “Plave Lagune”.

 

Plava Laguna traži radnike za sledeća radna mesta:

 

• Restoran (konobar, pomoćni konobar)

• Kuhinja (kuvar, pomoćni radnik u kuhinji, poslastičar, mesar)

• Domaćinstvo (sobarice, spremačice)

• Recepcija (recepcioner, portir)

• Tehnička služba (kućni majstor – električar, vodoinstalater, redar na bazenu)

• Ostala zanimanja (baštovani, radnici u perionici veša)

 

Naglašavamo da za navedene poslove nije bitna stručna sprema niti prethodno radno iskustvo (osim električara i vodoinstalatera koji moraju imati relevantnu stručnu spremu).

 

konobar
Foto: promo
dekra_oglas_2.jpg

 

Svojim sezonskim radnicima ''Plava Laguna'' obezbeđuje besplatan smeštaj, tri obroka dnevno i podmiruje troškove putovanja do Istre i nazad. Uz mesečnu platu osigurana je i dodatna stimulacija na kraju sezone u iznosu od 40 eura po svakom mesecu trajanja ugovora za sve radnike.  

Važno je znati da za sve državljane Republike Srbije, “Plava Laguna” organizuje i plaća sve troškove povezane sa dobijanjem radne dozvole i legalan rad u Republici Hrvatskoj.  

Hotel
Foto: promo
dekra_oglas_3.jpg

 

DEKRA poziva sve zainteresovane da dođu na sajam zapošljavanja u ponedeljak 13.12.2021. sa početkom u 17h. Sajam će se održati u Pančevu u prostorijama Gradske biblioteke, Nemanjina 1.

Svi prisutni će imati priliku da se upoznaju sa uslovima i načinom rada kompanije ''Plava Laguna''. Link za prijavu za prisustvo na sajmu: https://forms.gle/3TiFwSKmwUmQz7pC7

 

Ukoliko ste sprečeni da posetite sajam, putem sledećeg linka se prijavljujete direktno u bazu kandidata hotela “Plava Laguna”: http://bit.ly/sezonskiposao  

Za više informacija možete nas kontaktirati na broj telefona +381 63 683 900 ili na e-mail [email protected]

 
MarketingNajnovije vesti