PR

Zimske čarolije na trpezi Kluba Dvorište

Izvor: 
Plaćena objava Ned, 03/12/2017 - 18:54Ekipa iz restorana “Klub Dvorište” izvadila je svoje tufnaste lonce, duboke kutlače i teglice sa zimnicom iz kredenca i spremna je da prezimi još jednu ušuškanu, škriputavu zimu.

Ako i u vama decembar budi sećanje na miris domaće kuhinje i toplotu bakinog šporeta na drva onda je Dvorište vaše zimsko mesto.

Naš predlog je da započnete dan u toplom ambijentu kluba Dvorište uz zimski omlet sa pršutom, pečenim paprikama i kajmakom - pravo planinsko uživanje na tanjiru. Ako preskačete doručak onda probajte naše pihtije kao predjelo, ili pečene lešnike za bilo koje doba dana i raspoloženje.

Na zimskom jelovniku našli su se pravi specijaliteti domaće kuhinje. Probajte posni podvarak sa zapečenom koricom, ili dodajte i neko meso ovom jelu: kobasica, rebarca, kolenica ili dimljeni šaran, izbor je na vama. Ukoliko, kada zahladni, više volite pasulj, probajte odličan klot prebranac, ili prebranac sa kolenicom, kobasicom, rebarcima ili dimljenim šaranom

Zima nas posebno raduje zbog nezaobilaznih salata koje su u ponudi, a sve je pravljeno u našoj toploj kuhinji - urnebes salata, ajvar, kiseli kupus ili turšija

Ako još uvek niste ogladneli, dovoljno je da otvorite vrata kafanice ili kluba Dvorište i uz blago pucketanje vatre upustite se u zimsku gozbu po vašem ukusu. 

vatra.jpg

 
MarketingNajnovije vesti